teisipäev, jaanuar 17

Klassika

Tasakaalustamaks vanade klassikute ja noorte tõusvate tähtede tsiteerimist blogimaailmas, toon ära tänase päeva tera:

«Avalik sektor pole allmaailm, kus parimal juhul teatakse vaid ühiskassa pidaja hüüd­ni­me,» põhjendab Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra seda, miks viimases Nõmme Sõnumites ilmus temast kolm fotot, kirjutab SL Õhtuleht.

Isikukultus ajakirjanduses pole ju midagi paha - inimesed peaksid ikkagi teadma, kes neid valitseb, ja seda mitte ainult vahetult enne valimisi - oma nägu tuleb kinnistada aastaringse raske tööga:)

2 Comments:

Blogger tbu said...

Hmm. Huvitav, kas mul peaks nüüd väga piinlik olema, et ma peale kõikide nende piltide ilmumist isegi tolle Raineri hüüdnime ei tea... Kultus või midagi. Aga võib-olla tuleks talle Kopenhaagenisse fännklubi luua, kellele ta siis töölähetust vormistamata külla saaks sõita?

9:05 PM  
Blogger Siilikene said...

No vaata, sa pead tõesti piinlikust tundma, kuna tegemist ju nii noorelt nii kõrgele jõudnud inimesega, kelle edust on ainult õppida!
Tglt võin saladuskatte all ilmutada, et selle keskerankondlase näol on, lisaks kõigele heale, tegemist ka Oti klassivennaga, mis tõttu me erilise tähelepanuga tema tegemistel silma peal hoiame;)

11:42 AM  

Postita kommentaar

<< Home