reede, jaanuar 13

Lubage tutvustada - Kail, 3,5 kuud :)

Ei saa ma ei üle ega ümber tegelasest, kes täidab minu päevi 24/7.
Tegemist siis Kailuga, kellel vanust juba tubli kolm ja pool kuud ja kes ei väsi mind üllatamast (mõnikord ka ehmatamast).
Kail on jõudnud just sellisesse kaalu- ja vanuseklassi, et treenib ennast sportliku hasardiga tittede pööramisMM-i jaoks. Vähemalt nii saan asjadest aru mina, kui kuulen vihast ägisemist põrandalt, kus Kail on ennast ühe külje peale veeretanud, pea kuklas ähib meeleheites, et lõpuks saada "koera sabast", st siis alumisest käest üle, et viimaks ometi olla kõhuli.
On näha, et sellega asjad veel ei piirdu - igatahes, kui ta minu kaasabil kõhuli on keeranud, siis on ta otsustanud kohe edasi tähtede poole pürgida, ehk siis üritab kohe roomama ka hakata.
Väga müstilised mõtted liiguvad vist nii väikeste inimeste peas. Kust tuleb küll Kailule mõte, et olles kõhuli, võiks ennast ussikese kombel ka edasi liigutada.... Vanematelt pole ta küll selliseid eeskujusid saanud... Ma saan aru, et pööramine.... aga roomamine? Pole teinud.. :) Ausõna... Juba ammu pole vaja olnud ei kõrg- ega madalroomamist praktiseerida... Ainuke lohutus on lootus, et ju Kailust ikka üks ütletama tubli naiskodukaitsja tuleb, kes oskab roomata juba loomulikust intelligentsist;)

2 Comments:

Blogger tbu said...

Oh sind agarat emmet küll! 3,5 kuud ja juba naiskodukaitsjaks? NKK-s on küll õnneks vanusepiir, et su entusiasmi pidurdada ja Kailukesele vähemalt mõned aastad niisama (st ilma AK4-ta) roomamise ja jooksmise aega jääks, enne kui laigulise selga saab. Aga kui teil seal juba roomamiseks läks, siis miks mitte väike emalik eeskuju? ;)

2:19 PM  
Blogger Siilikene said...

Ideoloogiliselt õige kasvatus peab ikka algama juba maast-madalast, siis langeb see eriti viljakale pinnasele:) Ja kui vaja, roomab terve perekond, mõni teeb lihtsalt ujumisliigutusi juurde;)

11:03 AM  

Postita kommentaar

<< Home