esmaspäev, märts 10

Teritame meeli

Kui ühele päevale satub 4 tundi järjest kontrolltöid, siis viimaseks tunniks on spikerdajate jaht muutunud juba halenaljakaks...
Viimase neljapäeva saak oli üle tüki aja väga priske:
* õpikust/vihikust maha kirjutamine
* abivalmis mittekontrolltöödtegev naaber
* valmistrükitud ja vähendatud spikker paberi all/pinalis/pihus
* pildistavas telefonis - kaunid fotod TV ülesannetest ja lausa lehekülgede kaupa õpiku lehekülgi (nende piltide puhul rakendasin juba veidi uuriva õpetaja oskusi - tegin kindlaks, milline tüdruk klassis oli need pildid teinud maniküüri järgi:) )
* eriti peenelt, samas läbinähtavalt eestikeelseks tooteinfoks kujundatud spikker mahlapakki küljepeal (kahtlusi tekitas liimipulk mahlapaki kõrval...)

Suures mahakirjutamishirmus keelasin ka igasugused kõrvaklapid - eks saab ju moodsa tehnikaga ka teadmisi üles lindistada...

Ometi pidin kontrolltöid parandades lugema nii mõndagi mõtetut lõiku, mis oli täpselt õpiku tekst - ei tea, kas siis pähe tuubitud või maha kirjutatud.

Minu võimetel on veel piirid... aga ma olen arenemisvõimeline...

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Kuna mina mahapiilumises väga osav ei olnud - ei tulnud selle adrenaliinipuhanguga hästi toime;) - aga, oma peast ei olnud ikka mõnikord asja, siis armastasin seda võtet, et kui õpetaja lubas töö kirjutamisel oma paberit kasutada - siis sai üks leht harilikuga õrnalt kõike vajalikku täis kirjutatud. Puhtad lehed käisid muidugi selle peale. Töö käigus sai vaikselt ära kustutatud. Toimis ka siis, kui õpetaja jagas pabereid, aga teadsid juba ette missugusest makulatuurihunnikust tema varu pärines (või olid eelmisest korrast ettenägelikult alles jätnud).
Peamiselt oli see käigus füüsika kontrolltöödes. Keemia tööde puhul sai sama võtte jaoks mendelje... /midagi, midagi - keel läks sõlme/ tabelit kasutatud. Keskkooli lõpus oli see tabel pidevast sodimisest ja kustutamisest päris räbal.

Need olid kaks peamist tundi, kus vapralt sai valemeid ette joonistatud :). Muidu ei läinud nagu vaja.

11:38 AM  

Postita kommentaar

<< Home