esmaspäev, veebruar 27

Pika nädalavahetuse jooksul koorunud mõttetibud :)

* Kaugelt paistev valge tekkel ei ole kindlasti üks sinu liigikaaslastest (loe: piiludest), vaid võib lähemal vaatlemisel osutuda hoopiski lembelensaks või Tallinna Ülikooli tekkliga neiuks.
* Jüri Ratas on kehvem õllekannu tühjendaja kui Ene Ergma või Andrus Ansip. Neid kõiki võidab aga treenitud meeskorporant.
* Mis vahe on vabariigi sünnipäeval ja võidupäeval/pühal?!? Presidendi arvates seal vahet pole...
* Rokkivad jänesed on muutnud minu suhtumist metsaloomadesse.
* Kui mõni mees käib peolt peole, siis ega sellest ei maksa lasta ennast loksutada - tuleb endale lihtsalt kodune tantsuõhtu korraldada:)
* Voodisse ei maksa minna enne, kui uni käega katsuda, muidu võib tundide kaupa imelikke mõtteid heietada ja selle peale veel ilmelikumaid unenägusid näha :)
* Päikesepaistelisel pühapäeval tuleb pakkida laps vankrisse, ajada jalga ämma antud Marati soe aluspesu ja minna Kadrioru parki pingile raamatut lugema ja päikest võtma :)

1 Comments:

Blogger tbu said...

Mind väga huvitab sinu suhtumine metsloomadesse nii enne kui peale rokkivate jäneste nägemist (ehk muutuse suund). Samuti see, kas nende ninnu-nännu-nunnude jänkukeste värisevad kõrvakesed sul vaimustusejudinaid ja liigutusepisaraid tekitasid.

12:31 PM  

Postita kommentaar

<< Home