reede, august 20

Kingapoes

Käisime Kailule uueks lasteaiahooajaks kingi ostmas. See polnudki nii lihtne, kui ma olin lootnud. Pidime lausa kahes suures kaubanduskeskuses ringi uitama. Ühest saime sisejalanõudeks mõeldud rihmikud ja teisest otsisime pidulikke kingi. Arvestades seda, et kahe lapsega on poes käimine paras ettevõtme, püüdsin kingade ostmisega ühele poole saada võimalikult kiiresti.
Nii hüppasimegi kiirelt kingapoodidesse sisse ja siis jälle välja, kuna enamasti oli valik kas kehv või liiga kallis :).
Lõpuks leidsime siiski nii Kailule kui ka minule (ilma pikema planeerimiseta, n.ö möödaminnes) sobivad kingad. Proovisime oma näidiskingasid jalga (riiulil oli vaid 1 king paarilisest) ja tüürisime kassa poole.
Kail oli siiski veidi mures. Küsis, miks me ainult ühe kinga ostame. Ma siis rahustasin, et tegelikult me ikka ostame 2 kinga ja selle kinga paariline, mille me letile olime toonud, tuuakse laost. Asi tundus ikkagi kahtlane, nii et pärast edukat ostutehingut küsis Kail umbusklikult, kas meil ikka on nüüd 2 kinga karbis :).
Saime siis kodus südamerahustuseks üle vaadata, et me tõesti ostsime ikka 2 kinga :).